Termeni si condiții generale de vânzare

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 90 LEI

Calea Dumbrăvii 35

Sibiu

0757 052 246

sau 0369 454 679

Program

Luni – Duminică: 09:00 – 21:00

Termeni și Condiții generale de vânzare

Informații generale 
 1. • Compania care administreaza site-ul www.mosburgers.ro este BLIS S.R.L., cu sediul in Sibiu, Calea Dumbravii nr. 37, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/608/1996 si avand Codul Unic de Inregistrare 9028935. 

• www.mosburgers.ro este un magazin on-line care comercializeaza produse  de tip fast-food ( burgeri si carofi prajiti) produse propri. 

 • • BLISS SRL deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind logo-ul si toate celelalte materiale prezentate in acest site. 
 • • BLISS SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila. 
 •  
De ce solicitam informatii personale? 

Cand cumparati produse de  pe site-ul www.mosburgers.ro  BLISS SRL solicita cateva informatii personale pentru: 

 • • A detine o evidenta a vizitatorilor pe site; 
 • • A urmari comportamentul clientilor in scopul cresterii calitatii serviciilor si a produselor comercializate; 
 • • A comunica constant cu clientii, pentru a-i tine permanent informati despre promotiile si ofertele speciale; 
 •  

Pentru a putea expedia comanda, ne este necesara adresa dumneavoastra de livrare, numarul de telefon si adresa de e-mail,. Astfel veti primi o confirmare a comenzii pe e-mail si/ sau telefonic, iar curierul va poate livra produsele unde si cand doriti dumneavoastra. 
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul www.mosburgers.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi. 

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, accesul la acestea si autentificarile fiind controlate periodic de BLISS SRL, desemneaza angajatii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal si stabileste tipurile de acces, asftel incat fiecare angajat sa aiba drept de acces la baza de date cu caracter personal numai in masura necesara pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Angajatii BLISS SRL. care au acces la date cu caracter personal sunt instruiti asupra confidentialitatii acestora si vor fi informati cu privire la prevederile legislatiei in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal. 

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana, fizica sau juridica, fara acordul scris al BLISS SRL nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca BLISS SRL depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. 

Orice persoana care viziteaza site-ul www.mosburgers.ro si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre compania BLISS SRL pentru: 

 • • primirea de către clientul în cauza, din partea BLISS SRL, prin email, a unor buletine informative; 
 • • efectuarea de studii de piata sau transmiterea unor materiale promotionale specifice marketingului direct, de catre companie; 
 • • solutionarea de catre BLISS SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate companiei; 
 •  

BLISS SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii,in conditiile legii aplicabile. BLISS SRL nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti. 
Utlizatorul poate sa isi exercite dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, prin inaintarea catre BLISS SRL  a unei cereri intocmite in forma scrisa, datata si semnata (trimisa pe adresa Calea Dumbravii, nr 37 Sibiu – Sediu Central), sau prin contactarea BLISS SRL pe adresa de email marketing@supermamma.ro In cerere utilizatorul poate arata daca doreste ca raspunsul sa ii fie comunicat la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea catre utilizator se va face numai personal.  

Utilizatorul se poate adresa prin plangere Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in cazul in care apreciaza ca i-au fost incalcate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, in masura in care BLISS SRL nu a comunicat in termenul de 15 zile de la data receptiei solicitarii masurile luate in urma solicitarii adresate. De asemenea, utilizatorul se poate adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) inainte de expirarea termenului de 15 zile, în cazul în care o intarziere i-ar cauza un prejudiciu iminent si ireparabil, aspect care trebuie justificat si dovedit de petent la data depunerii plangerii la Autoritatea de Supraveghere. 

In cazul in care utilizatorul a solicitat dezabonarea de la orice informare privind reclama si marketing comunicate de BLISS SRL, sau si-a exercitat dreptul de opozitie in acest sens, in metoda mentionata mai sus, va aducem la cunostinta ca BLISS SRL. va inceta orice forma de informare a utilizatorului privind activitatea sa de marketing, iar adresa de e-mail a acestuia va fi eliminata definitiv din baza de date a companinei aferente activitatii de reclama si marketing. Dezabonarea de la e-mailuri cu caracter publicitar se poate realiza si direct din e-mail, prin accesarea link-ului de dezabonare. 

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale BLISS SRL prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact). 

 

Plata în sistem ramburs 

Se poate efectua plata direct la curier numerar în momentul în care se primeste comanda 

  

Plata prin card online pe site 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA  și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PayLike. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PayLike nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Mos Burgers. 

 

Livrare 

Comenzile intrate pe site-ul www.mosburgers.ro vor fi livrate prin curieri, in Sibiu, Selimbar, dar si in localitatile litrofe. Lista tarifelor este prentata in detaliu  aici. ( pui link cu pagina legata de transport ) . Timp aproximativ de livrare 1 oră pentru comenzile intrate in programul de lucru 09.00 -21.00. Comenzile intrate inainte de ora 9  vor fi procesate in aceeasi zi, incepand cu ora 9,30, iar cele intrate dupa ora 21, vor fi procesate in ziua urmatoare, cu un telefon in prealabil pentru reconfirmare. 

 

Retur si anulare 

Informatii despre politica de anulare si rambursare 

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat Mos Burgers  la telefon  0757 052 246, transmițând numărul comenzii. Dacă Mos Burgers acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Mos Burgers refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate. În cazul comenzilor platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului/anularea comenzii de catre personalul autorizat de Mos Burgers, tinand cont de cele de mai sus.

Adresă

Calea Dumbrăvii 35, Sibiu

Contact

0757 052 246

Program

 1. Orar Livrari

L – D: 09:00 – 21:00

 1. Orar Restaurant:

L – D: 09:00 – 21:00

Social
Facebook Instagram

Taxa de livrare:

*9 lei – comenzi sub 90 lei

*transport gratuit – comenzide peste 90 lei

© Copyright MO’s Burgers 2020. Webdesign by Tilon Vision.
Politica de Confidentialitate si CookiesTermeni și Condiții generale de vânzare