Livrare

Livrare/locul prestarii seviciului

  1. Produsele vor fi livrate, respective serviciile prestate, la locul indicat de dvs. in comanda. Livrarea este in responsabilitatea Vanzatorului, costurile fiind suportate in functie de caz specificat in pagina de checkout.
  2. In cazul in care livrarea se face la o adresa la care locuiesc/isi desfasoara activitatea mai multe persoane, sunteti de acord ca produsele sa fie predate oricarei persoane indicate de dvs. in scris sau verbal.

In cazul in care livrarea presupune taxe suplimentare determinate din motive precum, dar nelimitate la locatie, lipsa unui raspuns la sosirea curierului, amanarea preluarii produselor sau altele asemenea, acestea vor fi suportate de dvs.

  1. Timpul de livrare maxim este de 180 minute si va fi comunicat de Vanzator la momentul confirmarii comenzii. Vanzatorul este indreptatit la prelungirea termenelor de livrare daca va suferi intarzieri sau obstructionari si/sau costuri suplimentare cauzate de autoritati sau ca urmare a unor schimbari in legislatie sau orice alte motive independente de vointa sa, cu perioada necesara depasirii acestor cauze, care va fi comunicata Cumparatorului.
  2. In cazul in care nu puteti prelua produsele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult 2 incercari de livrare, intr-un interval de 1 zi. Ulterior, coletul va fi returnat Vanzatorului.
  3. Produsele comandate se livreaza in Sibiu si imprejurimi.

Program comenzi: Luni – Duminica: 09:00 – 21:00

Taxa livrare:
*10 lei – comenzi sub 120 lei
*5 lei – comenzi de la 120 lei in sus
Arii livrare
Comenzile plasate pe www.mosburgers.ro se livreaza in:
• Municipiul Sibiu (inclusiv Zona Industrială Vest, Cartierul Magnolia, Viile Sibiului)
• Cisnadie (exclusiv cartierul Arhitecților)
• Șelimbăr (limita DJ106)
Pentru comenzi care nu sunt cuprinse in aria de livrare a restaurantului veti fi informat telefonic sau pe e-mail privind comanda minima in lei si taxele suplimentare de transport.

Restaurantul isi rezerva dreptul ca in timp de 15 minute de la primirea comenzii sa anuleze comenzile care nu respecta criteriile mentionate mai sus (cu informare telefonica sau pe e-mail).